+30. 6975469122
info@lifeskills.gr

Βιογραφικό Ψυχολόγος online


 

“Ψυχολόγος είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούμε να στραφούμε για να συζητήσουμε την όποια δυσκολία, αναστάτωση ή να μας βοηθήσει να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να δυναμώσουμε ώστε να συνεχίσουμε το μονοπάτι μας σε αυτή την ζωή.”

Η κα. Μαρία Σώρου έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας στην συμβουλευτική επιχειρήσεων, διοίκηση ανθρωπίνου δυναμική, διοίκηση επιχειρήσεων, υπεύθυνη οικονομικού τμήματος επιχειρήσεων, management, marketing, social media & website development & design. Διαθέτει δίπλωμα αγγλομαθών γραμματέων, δίπλωμα διοίκησης επιχειρήσεων και franchise και αρκετά σεμινάρια σε αυτούς τους τομείς. Το ενδιαφέρον της πάντοτε στρεφόταν στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων και τα συναισθήματα και τους λόγους που τους παρακινούν να έχουν συγκεκριμένα συναισθήματα, συμπεριφορές και πράξεις.

Έχει λάβει Πτυχίο Ψυχολογίας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Περιφέρεια Αττικής με αριθμό 899298 και έχει εξειδικευτεί στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, Βιοθυμική Κλινική Υπνοθεραπεία/Κλινική Ύπνωση – Ψυχοθεραπεία, στην Επαγγελματική Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Καριέρας και Life Coaching με δεξιότητες Ψυχοθεραπείας. Την παρούσα περίοδο ειδικεύεται στις Κλινικές Δεξιότητες Ψυχοπαθολογίας και Ψυχοφαρμακολογίας, στην Διαχείριση Θυμού, στην Κλινική Υπνοθεραπεία και Γνωσιακές Τεχνικές για διαχείριση του στρες και άγχους και στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.

Η δια βίου μάθηση, η προσωπική ψυχοθεραπεία και εποπτεία είναι δεδομένα και συνεχιζόμενα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ατόμων που απευθύνονται σε έναν Ψυχολόγο. Στόχος είναι η αποφόρτιση τους από περιττά συναισθήματα και καταστάσεις και ενεργοποίηση του εσωτερικού δυναμικού και ικανοτήτων για μια καλύτερη και πιο ευχάριστη ποιότητα ζωής.

Η κα. Σώρου Μαρία επίσης είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων και παρέχει σεμινάρια για την διαχείριση άγχους, διαχείριση χρόνου, δεξιότητες επικοινωνίας και ικανοτήτων, ψυχικής ανθεκτικότητας και ποιότητας ζωής, επαγγελματικής και εργασιακής ψυχολογίας κ.α.

Η Ψυχοθεραπεία είναι μια ατομική υπόθεση και πολύ σημαντικό ρόλο στην σωστή διαδικασία παίζει το να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, κατανόηση, σεβασμός στον άνθρωπο.

Εμείς εδώ στην Life Skills με απόλυτο σεβασμό στην δεοντολογία και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες και τα αιτήματα των ανθρώπων που χρειάζονται να αποφορτιστούν, να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα, να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα και τις σχέσεις τους, να ανακαλύψουν ή να ξανά θυμηθούν ικανότητες, χαρίσματα και δεξιότητες ώστε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το να απευθυνθεί κάποιος σε έναν Ψυχολόγο δεν είναι αδυναμία, αντιθέτως είναι μια δυναμική κίνηση ότι αναγνωρίζει ότι θέλει να βελτιώσει την ζωή του.

Με απόλυτο σεβασμό στην δεοντολογία και στον άνθρωπο παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας

Ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής

Ατομικές συνεδρίες Coaching Psychology

Ατομικές συνεδρίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ατομικές συνεδρίες Σταδιοδρομίας Εργασίας

Διαδικτυακές ομάδες αυτογνωσίας

Στην LifeSkills θα βρείτε Ψυχολόγο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, με επιβεβαιωμένες σπουδές και με συνεργασίες με Ψυχιάτρους (σε περίπτωση που χρειαστεί), Διατροφολόγους και άλλες συνεργασίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάθε περίπτωση.

 

Για να κλείσετε την προσωπική σας συνεδρία επικοινωνήστε μαζί μας στο info @lifeskills.gr ή καλώντας στο 6975469122