+30. 6975469122
info@lifeskills.gr

Διαδικτυακές Ατομικές συνεδρίες online

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και λίγο πολύ όλοι χρησιμοποιούν το κινητό ή τον υπολογιστή τους για τα μηνύματα τους, τα emails τους, νέα, συνταγές, ψυχαγωγία, εργασία κ.α.

Οι διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype ή Zoom αυξήθηκαν κατά κόρον την περίοδο της πρώτης καραντίνας για να καλυφθούν οι ανάγκες των θεραπευόμενων λόγω δυσκολίας μετακίνησης αλλά και προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Η ευελιξία που έχουν οι διαδικτυακές συνεδρίες είναι ότι μπορούν να γίνουν από τον χώρο του θεραπευόμενου, χωρίς να προβληματίζεται για να προλάβει χρόνο, τρόπο μετακίνησης και έξοδα μετακίνησης.

Πολλοί είναι σκεπτικοί στο εάν επιτυγχάνεται το ίδιο αποτέλεσμα και μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι ναι! έχετε τα ίδια αποτελέσματα εάν τηρηθούν κάποια βασικά στοιχεία για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία όπως:

Για την συνεδρία σας, καλό θα είναι να είστε σε ένα ήσυχο χώρο που δεν θα σας ενοχλήσει κανείς κατά την διάρκεια της συνεδρίας.

Να έχετε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε είναι ενσύρματη, είτε WiFi, είτε με δεδομένα καλό θα είναι να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση δεν κάνει διακοπές και στην περίπτωση WiFi ή δεδομένων να είναι όσο το δυνατόν σταθερή σύνδεση.

Καλό θα είναι για την μέγιστη ποιότητα της σύνδεσης να φοράτε ακουστικά και επίσης να κάθεστε σε μια αναπαυτική καρέκλα ή πολυθρόνα.

Οι συνεδρίες κατόπιν συνεννόησης μπορούν να γίνουν είτε μέσω Skype, είτε μέσω Zoom. Μπορείτε να πληρώσετε την συνεδρία σας είτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος, είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η απόδειξη για την πληρωμή σας θα σταλεί στο email που θα μας δηλώσετε.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδρίες παρέχονται από Ψυχολόγο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.  

 


Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο 6975469122 ή με email info @lifeskills.gr